printarea variabila de date din baza de date
Prima Pagina - print digital

DIGITAL ADVERTISING
bvd. Ferdinand 140, Bucuresti

T: 031 405 4866

M: 0767.800.803;

office [at] digitaladv.ro


Afise - tipar Printare Variabila de Date

Printarea variabila de date (PVD) cunoscuta si sub numele de Marketing 1:1, Print la comanda si Printare Personalizata, toate acestea descriu o noua tehnologie care e pe cale sa schimbe modul in care comunicam prin materiale printate. PVD este un tip de printare prin care documentele sunt imprimate printr-o combinatie de text, grafica si imagini care se schimba in functie de target.

PVD poate sa transforme materialele standard de marketing ale companiei dvs in unelte de comunicare care targeteaza interesele, dorintele si nevoile clientilor dvs. Noi folosim datele dvs de contact pentru a personalize fiecare coala printata.

Printarea variabila de date inseamna mai mult decat imprimarea de nume si adrese. Tehnologia PVD folosita de Digital Advertising poate insera propozitii personalizate, sloganuri, paragrafe complete si orice element de grafica sau imagine in document.

Industria de marketing si de direct mailing proclama succesul Printarii Variabile de Date. Rata de succes a acesteia este cu 500% mai mare decat expedierea directa traditionala.

Printarea Variabila de Date oferita de Digital Advertising poate transforma materialele standard de marketing in unelte targetate de comunicare cu impact asupra dorintelor si nevoilor clientilor individuali. Aceasta tehnologie ne permite sa personalizam printarea dinamica folosind datele dvs de contact insa nu doar prin introducerea de nume de adrese dar si prin propozitii, paragrafe si imagini care pot fi personalizate.Printarea variabila de date va permite sa va targetati piata in mod direct. Primirea de scrisori personalizate genereaza imediat simpatie si creaza o impresie de durata asupra audientei. Dumneavoastra ne trimiteti design-ul standard sau fisierul precum si baza de date sau fisierul excel si noi facem restul muncii. Exemplele de date variabile includ: scrisori, manuale, felicitari, invitatii, brosuri si certificate.

Printarea variabila de date faciliteaza personalizarea in masa a documentelor via tehnologia de printare digitala care este diferita de productia de masa a unui singur document imprimat prin tehnologia offset. In loc sa produceti 10.000 de copii ale aceluiasi document si sa transmiteti un singur mesaj catre 10.000 de clienti, printarea variabila de date poate livra 10.000 de documente unice continand mesaje personalizate pentru fiecare client.


printare garantata de utilaje Xerox de ultima generatieFinisaje printspiralare - finisajeBooklet - FinisajeTransport 24 ore - national