Prima Pagina - print digital

DIGITAL ADVERTISING
bvd. Ferdinand 140, Bucuresti

T: 031 405 4866

M: 0767.800.803;

office [at] digitaladv.ro


Afise - tipar Despre Noi

linie print digital

Digital Advertising este o agentie de publicitate full-service care ofera clientilor sai servicii de creatie si productie publicitara la cele mai inalte standarde de calitate.
Digital Advertising si-a inceput activitatea in 2003 cu o echipa mica si inimoasa, oferind la inceput doar servicii de creatie grafica si dezvoltare de aplicatii multimedia.

In cativa ani, ne-am extins si am infiintat si divizia de productie din dorinta de a oferi clientilor nostri servicii complete. Am investit in tehnologii de ultima ora de printare si finisare prin care oferim clientilor nostri materiale publicitare de o calitate deosebita in perioade scurte de timp.

Un alt segment al activitatilor noastre este proiectul CDPRINTS.RO - promovat de Digital Advertising – care este axat pe segmentul multimedia si productia de CD-uri/DVD-uri la scara industriala. In acest moment, am depasit un milion de CD-uri personalizate, cu peste 2.500 de proiecte dezvoltate.

Calitatea lucrarilor si a serviciilor de creatie ne-au adus in portofoliu companii nationale si internationale de calibru cu care am dezvoltat colaborari de lunga durata: Siemens, ABB, Bosch,Panasonic,Orange,Raiffeisen..
printare garantata de utilaje Xerox de ultima generatieFinisaje printspiralare - finisajeBooklet - FinisajeTransport 24 ore - national